Szakértői válaszok

"Jó napot kívánok, olyan problémával fordulnék Önökhöz, hogy székelés közben erős fájdalmaim vannak, és időnként vérzést is tapasztalok. Kis kitüremkedést érzek a területen és néha erős viszketés is kínoz. Tudnának segíteni?"

Természetesen tudunk segíteni! Figyelmébe ajánlanánk a proktológiai szakrendelésünket, ahol kifejezetten az ehhez hasonló és aranyeres problémákkal foglalkoznak szakorvosaink. A konzultáción túlmenően rektoszkópiát is végeznek problémája beazonosítására, aminek keretein belül a vastagbél első 20-30 centimétere kerül feltérképezésre.

 

"Jó napot kívánok, a következő problémával fordulnék Önökhöz, mostanában egyre gyakrabban puffad fel a hasam, továbbá hányingerrel és hasi görcsökkel is párosul ez az érzés."

Jó napot kívánok, ha csak bizonyos ételtípusok esetén alakulnak ki az előbb említett tünetei érdemes lenne allergiatesztre bejelentkeznie hozzánk. Amennyiben úgy gondolja, hogy az élete mostanság stresszesebb, mint korábban akár ez is állhat a hasi panaszai mögött. Ebben az esetben pszichiátereink állnak a rendelkezésére. A problémája gyökere a nem megfelelő étrend is lehet, ennek fennállása esetén érdemes lenne konzultáció gasztroenterológus szakembereinkkel. Ők szervi probléma esetén akár endoszkópia - gyomortükrözés segítségével is azonosíthatnák az esetleges elváltozásokat.

 

"Jó napot kívánok, olyan szakembert keresnék, aki tudna segíteni nekem helyrehozni a hangulatomat. A második gyermekem megszületését követően állandó szorongás és gyors hangulatingadozások kezdték el átvenni az irányítást az életem felett. Kit tudnának ajánlani?"

Jó napot kívánok, pszichiáter szakorvosainkat ajánlanánk a figyelmébe, akik segítségére lennének a szülés óta jelentkező tüneteinek kezelésében, enyhítésében, feltárva a probléma igazi gyökerét és okát.

 

"Jó napot kívánok! Érdeklődöm, hogy van-e lehetőség Önöknél konzultációra a „férfierő megtartása és növelése” témában. A XXI. század adta lehetősek közötti eligazodás (orvosságok, gyógyhatású készítmények…) és egyéb alternatívák orvosi tanácsokkal és segédletekkel amire szükségem lenne!"

Jó napot kívánok, Klinikánkon urológiai, andrológiai szakrendelés keretében foglalkozunk ilyen jellegű problémákkal. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot időpont előjegyzésére.

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény