PRP Drakula terápia

PRP Drakula terápia – Természetesen fiatal bőr saját vérsavóval már Szegeden is!

Célja:
Bőrfiatalítás, ránctalanítás, hegkezelés

A PRP Drakula kezelés természetes módon saját vérből készített hatóanyagkoktéllal történik
A Drakula kezelés a ránctalanítás, hegek, striák kezelésének egy új módszere, mely során saját vér felhasználásával állítanak elő vérlemezkében és növekedési faktorokban gazdag szérumot. A szérum bőrbe történő injekciózása elősegíti a regenerációt, a kollagén és rugalmas rostok szintézisét. A kezelés következtében a ráncok természetes módon simulnak el, a hegek visszahúzódnak, a striák eltűnnek, a bőr kisimul, feszesebb, rugalmasabb lesz. Összességében a Drakula kezelés a regenerációs folyamatok serkentése révén a bőr fiatalodását eredményezi mellékhatások nélkül.

A PRP Drakula kezelés hatása akár 1-2 évig is tart
A Drakula kezelés által kiváltott élettani hatások egy- másfél évig tartósak maradnak, ez részben annak köszönhető, hogy egy-egy kollagén vagy rugalmas rost élettartama egy-másfél év, így a kezelés hatására kiváltott fokozott rosttermelés hatása egy-másfél évig megmarad.

A PRP Drakula kezelés előnyei
· Serkenti a bőr regenerációját.
· Fokozza a kollagén és rugalmas rostok termelését.
· Fokozza a bőr rugalmasságát, tónusát.
· Természetes módon csökkenti a ráncok mélységét.
· Természetes módon csökkenti a hegeket és a striákat.
· Semmilyen mérgező anyagot nem juttat be a szervezetbe.
· Nincs fertőzésveszély.
· Olyan érzékeny területekre is alkalmazható, ahova más ránctalanító kezelések, mint a botox vagy a töltőanyagok nem pl.: szemkörnyéke, hajasfejbőr, kézfejek.
· Nem okoz allergiát.
· Biztonsággal használható.
· Európai és amerikai szakhatóságok (CE és FDA) jóváhagyással rendelkezik.

Mely testrészek esetében alkalmazható?
Drakula kezelés érzékeny területekre is alkalmazható, ahova más ránctalanító kezelések, mint a botox vagy a töltőanyagok nem pl.: szemkörnyéke, szemöldök területe. Nagyon szép és látványos kezelést eredményez az ajak körüli apró ráncok esetében, de biztonsággal alkalmazható az arc bármely részének a kezelésére. Az arc mellett továbbá a nyak, dekoltázs, kézfejek, striák, hegek kezelésében is eredményesnek bizonyult. Illetve hajhullás, kopaszodás esetén a hajasfejbőr kezelése is biztató eredményeket mutat.

A PRP Drakula kezelés menete:
A Drakula kezelés előtt helyi érzéstelenítő krém felhelyezése történik 20-30 percre, a kezelés ezt követően csak minimális kellemetlenséggel jár. A teljes kezelés kb.: 1 órát vesz igénybe. A kezelést követően 2 napig szolárium, szauna, fitness klub látogatása nem javasolt.

Hány alkalom szükséges a Drakula kezelésből?
Az általános javaslat az, hogy a Drakula kezelést érdemes 2-szer vagy 3-szor ismételni a teljes hatás eléréshez. A szükséges ismétlések száma azonban függ a kezelt páciens életkorától, dohányzási és napozási szokásaitól is. Minél tapasztaltabb a kezelt páciens, minél inkább napimádó, gyakori szoláriumozó vagy aktív dohányos az illetőnek várhatóan annál több kezelésre lesz szükség a kívánt bőrfiatalító hatás eléréséhez.

Bőrgyógyászunk:
Dr. Farkas Ibolya

Jelentkezzen be most!

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény