Dr. Marron genetikai csomagok

VIZSGÁLAT MIT VIZSGÁL? ÁR
Dr. Marron Női
Gyermekvállalási Csomag
  A gyermekvállalást és a terhességet befolyásoló
  örökletes tényezők ellenőrzése
  42.000 Ft
Dr. Marron Férfi
Gyermekvállalási Csomag
  Hímivarsejt keletkezési-és érési problémák ellenőrzése   30.000 Ft
Dr. Marron Babaváró Csomag   Női- és Férfi Gyermekvállalási Csomag egyben,
  kedvezményes áron
  60.000 Ft
Dr. Marron Magzatvédő Csomag   Női folsav-anyagcsere típus meghatározása   24.000 Ft
Dr. Marron Véralvadás vizsgálati Csomag   - Nőknél fogamzásgátló felírása előtt
  - Vérrögképződés megelőzése érdekében
  - Visszerek meglétekor
  24.000 Ft


Dr. Marron Női Gyermekvállalási Csomag

A Dr. Marron női gyermekvállalási genetikai csomag végzése a teherbeesés kialakulása előtt javasolt elvégezni. A teszt két irányba végez vizsgálatot: 1. A teszt elvégzésével lehetőség nyílik a leendő anya folsav anyagcseréjének megismerésére, így később a terhesség során a folsavpótlás szükségességének és mennyiségének megítélésére. 2. A teszt továbbá vizsgálja a leendő anya esetleges véralvadási problémáinak megismerésére, melyek ismeretében a vetélés kockázata csökkenthető és nagyobb az esély a sikeres terhesség kialakulására.

A Dr. Marron női gyermekvállalási genetikai csomag elvégzését különösen ajánljuk azoknak a pároknak, akiknél korábbi terhesség vetéléssel végződött, illetve előző terhesség során valamilyen komplikáció, probléma merült fel. De a tesztet olyan pároknak is a figyelmébe ajánljuk, akiknél megelőzően nem volt semmilyen probléma, de szeretnének teljes mértékben felkészülni a gyermekvállalásra.

A teszt elvégzése során a könyökhajlat megszúrásával vért veszünk, ebből DNS-t izolálunk, majd a DNS-en a folsav anyagcserét és a véralvadást meghatározó szegmenseket vizsgáljuk meg. A teszt 3000 Ft-os felárért fájdalommentesen nyálkahártyáról vett törlésből izolált DNS-en is elvégezhető. A teszt eredménye két hét alatt készül el.

Dr. Marron Férfi Gyermekvállalási Csomag

A Dr. Marron férfi gyermekvállalási genetikai csomag végzése gyermekvállalásra készülő párok férfi tagjainak javasolt elvégezni. A teszt a hímivarsejtek egészségét vizsgálja, különös tekintettel a keletkezésükre, érésükre, melyek ismeretében nagyobb az esély a sikeres terhesség kialakulására.

A Dr. Marron férfi gyermekvállalási genetikai csomag elvégzését különösen ajánljuk azoknak a pároknak, akiknél korábbi terhesség vetéléssel végződött, illetve előző terhesség során valamilyen komplikáció, probléma merült fel. De a tesztet olyan pároknak is a figyelmébe ajánljuk, akiknél megelőzően nem volt semmilyen probléma, de szeretnének teljes mértékben felkészülni a gyermekvállalásra.

A teszt elvégzése során a könyökhajlat megszúrásával vért veszünk, ebből DNS-t izolálunk, majd a DNS-en a hímivarsejtek kialakulását és érését meghatározó szegmenseket vizsgáljuk meg. A teszt 3000Ft-os felárért fájdalommentesen nyálkahártyáról vett törlésből izolált DNS-en is elvégezhető. A teszt eredménye két hét alatt készül el.

Dr. Marron Babaváró Csomag

A Dr. Marron babaváró genetikai csomag végzése a teherbeesés kialakulása előtt javasolt elvégezni. A teszt egyesíti a férfi és a női gyermekvállalási csomag vizsgálatait. A teszt a pár női tagjánál két irányba végez vizsgálatot: 1. A teszt elvégzésével lehetőség nyílik a leendő anya folsav anyagcseréjének megismerésére, így később a terhesség során a folsavpótlás szükségességének és mennyiségének megítélésére. 2. A teszt továbbá vizsgálja a leendő anya esetleges véralvadási problémáinak megismerésére, melyek ismeretében a vetélés kockázata csökkenthető és nagyobb az esély a sikeres terhesség kialakulására. A teszt a pár férfi tagjánál a hímivarsejtek egészségét vizsgálja, különös tekintettel a keletkezésükre, érésükre, melyek ismeretében nagyobb az esély a sikeres terhesség kialakulására.

A Dr. Marron babaváró genetikai csomagelvégzését különösen ajánljuk azoknak a pároknak, akiknél korábbi terhesség vetéléssel végződött, illetve előző terhesség során valamilyen komplikáció, probléma merült fel. De a tesztet olyan pároknak is a figyelmébe ajánljuk, akiknél megelőzően nem volt semmilyen probléma, de szeretnének teljes mértékben felkészülni a gyermekvállalásra.

A teszt elvégzése során a könyökhajlat megszúrásával vért veszünk, ebből DNS-t izolálunk, majd a DNS-en a folsav anyagcserét és a véralvadást meghatározó illetve a hímivarsejtek kialakulását és érését meghatározó szegmenseket vizsgáljuk meg. A teszt 3000Ft-os felárért fájdalommentesen nyálkahártyáról vett törlésből izolált DNS-en is elvégezhető. A teszt eredménye két hét alatt készül el.

Dr. Marron Magzatvédő Csomag

A Dr. Marron magzatvédő genetikai csomag végzése a teherbeesés kialakulását követően is elvégezhető vizsgálat. A teszt elvégzésével lehetőség nyílik a várandós kismama folsav anyagcseréjének megismerésére, és így a terhesség során a folsavpótlás szükségességének és mennyiségének megítélésére. A teszt eredményének ismeretében a vetélés kockázata csökkenthető és nagyobb az esély a terhesség sikeres kihordására.

A Dr. Marron magzatvédő genetikai csomag elvégzését különösen ajánljuk azoknak a várandós kismamáknak, akiknél korábbi terhesség vetéléssel végződött, illetve előző terhesség során valamilyen komplikáció, probléma merült fel. De a tesztet olyan várandós kismamák figyelmébe is ajánljuk, akiknél megelőzően nem volt semmilyen probléma, de szeretnének mindent megtenni azért, hogy egészséges gyermekük szülessen.

A teszt elvégzése során a könyökhajlat megszúrásával vért veszünk, ebből DNS-t izolálunk, majd a DNS-en a folsav anyagcserét meghatározó szegmenseket vizsgáljuk meg. A teszt 3000Ft-os felárért fájdalommentesen nyálkahártyáról vett törlésből izolált DNS-en is elvégezhető. A teszt eredménye két hét alatt készül el.

Dr. Marron Véralvadás Vizsgálati Csomag

A Dr. Marron véralvadás vizsgálati genetikai csomag végzése javasolt visszérbetegségben szenvedő egyéneknek, thrombózison átesett betegeknek, illetve olyan egészséges egyéneknek, akiknek a családjában vannak visszeres illetve thrombózison átesett családtagok, továbbá javasoljuk még egészséges nők számára fogamzásgátló tabletta szedésének megkezdése előtt. A teszt elvégzésével lehetőség nyílik a véralvadás esetleges zavarainak feltérképezésére. A teszt eredményének ismeretében a thrombózishajlam kockázata csökkenthető.

A teszt elvégzése során a könyökhajlat megszúrásával vért veszünk, ebből DNS-t izolálunk, majd a DNS-en a véralvadást meghatározó szegmenseket vizsgáljuk meg. A teszt 3000 Ft-os felárért fájdalommentesen nyálkahártyáról vett törlésből izolált DNS-en is elvégezhető. A teszt eredménye két hét alatt készül el.

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény